Vehnävauvoja suunnitteilla kesälle 2024

M-pentue 7 viikkoa  📸Aino Vakkilainen

M-pentue 7 viikkoa 📸Aino Vakkilainen

Hyvä tietää! 

Jokainen Vehnäpellon pentue on tarkkaan harkittu. Jalostukseen käyttämäni koirat ovat aina terveystutkittuja, hyvä luonteisia ja kaikin puolin terveiksi todettuja. Toivon löytäväni pennuille yhteistyöhaluiset kodit joissa ne saavat elää tasapainoista perhekoiran elämää. Pennut kasvavat meillä kotona "kaiken keskellä" ja koitamme tarjota niille mahdollisimman hyvän alun tullakseen reippaiksi ja sosiaalisiksi koiriksi. Meiltä pennut tassuttelevat maailmalle aina rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkistamina, tunnistusmerkittyinä (mikrosiru), pestyinä sekä trimmattuina. Pennun mukana tulee hoito- ja ruokintaohjeet. Toivon yhteydenpidon jatkuvan myös pennun luovutuksen jälkeen ja mm. trimmaan kasvattini mielelläni jatkossakin. 

Kaikki Vehnäpellon kasvatit terveystutkimuksineen löydät Suomen Kennelliiton KoiraNet sivustolta.
Liitän kasvattini omistajat Kerry- ja Vehnäterrierikerho ry:een ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun.

Vehnäpellon taustoja :

Ensimmäinen vehnäterrieri saapui perheeseemme vuonna 1992. Lapsuudesta asti kytenyt haave kasvattamisesta toteutui kun ensimmäinen Vehnäpellon pentue syntyi vuonna 2000. Tämän jälkeen meille on syntynyt pentue kerran vuodessa - joka toinen vuosi. Meidän kolmihenkinen perhe asuu Sipoon Paippisissa luonnon keskellä. Perheessämme on tällä hetkellä vehnäterrieri Salli ja picardienpaimenkoira Maddie.
Kasvatustyön kannalta kullanarvoisia ovat sijoituskodit joissa asuu muutama Vehnäpellon koira. Olen tuonut koiria USAsta, Saksasta, Venäjältä ,Tanskasta sekä Ruotsista ja muutama Vehnäpellon koira on lähtenyt meiltä myös maailmalle; Norjaan, Ruotsiin , Saksaan, Tanskaan ja Yhdysvaltoihin.

Olen jäsen :

Kerry- ja Vehnäterrierikerho ry.

Suomen Kennelliitto

SUKOKA Suomen Koirankasvattajat ry.

Jaa tämä sivu